Op de Chinese Twittertegenhanger Weibo is een afbeelding geplaatst die het design van de OnePlus 6T toont. Het design van deze telefoon is te zien aan de binnenkant van de vermoeddelijke doos van deze telefoon die over een paar maanden uitkomt.

Op de afbeelding is te zien dat de OnePlus 6T net als de OnePlus 6 een notch heeft, maar dat de notch kleiner is gemaakt. Er lijkt alleen nog maar een camera en een zeer kleine speaker in te zitten. De rest lijkt te zijn weggewerkt in het scherm. Ook de vingerafdrukscanner is weggewerkt in het scherm, waar de OnePlus 6 de vingerafdrukscanner nog gewooon op de achterkant had zitten. 

Het design van deze nieuwe telefoon komt niet uit de lucht vallen. OnePlus is onderdeel van hetzelfde moederbedrijf als OPPO en kan daarom vrij goedkoop aan de onderdelen van de OPPO-telefoons komen. Het ligt daarom voor de hand dat OnePlus ook daadwerkelijk kiest voor onderdelen uit die telefoons. Eerder was het design van de Oppo R17 Pro al bekend gemaakt en daarmee ook min of meer het design van de OnePlus 6T. Deze leak komt dus niet echt als een verrassing.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.