Samenvatting 

De Logitech G915 is een dun en draadloos RGB gamingtoetsenbord en precies al die aspecten weet Logitech goed te raken. De switches tikken heerlijk en we hebben het idee dat we sneller een ander teken kunnen intikken door de lagere travel. Ondanks de mindere travel is er meer dan genoeg aan feedback om te compenseren. Hadden we het al gehad over vrijheid?

Design 90%
Comfort 90%
Hardware 80%
Connectivity 90%
Software 100%
Features 80%
Prijs 80%
0
TechBeLike Gold

Logitech, sommige mensen kennen ze van iPadhoesjes, maar laten we eerlijk wezen: bijna iedereen kent ze wel van randapparatuur. Dan moet je denken aan muizen, koptelefoons, maar ook aan Toetsenborden! Logitech heeft al jaren een goede reputatie als het aankomt op hun muisjes, zelfs zo goed dat mensen jarenlang vroegen om een remake van een bepaalde muis: MX518. Uiteindelijk was Logitech toen zo vriendelijk om deze bekabelde muis met verbeterde sensor uit te brengen, dat geeft maar weer aan wat voor fanbase erachter zit. In deze review echter geen muis maar een toetsenbord, iets waar Logitech ook al jaren ervaring in heeft: ja, Logitech G15 en G19, we bedoelen jullie. 

Net als de laatst gereviewde draadloze muis, de Logitech G604 LIGHTSPEED, heeft ook dit toetsenbord geen draadje.  Met dit mechanische draadloze toetsenbord focust Logitech zich op gamers die van prestaties houden, niet alleen qua lage inputlag maar ook omdat minder travel resulteert in een snellere toetsaanslag. Of Logitech met minder travel toch een toetsenbord op de markt heeft gebracht wat fijn wegtikt, zal je in deze review lezen.

Specificaties

De Logitech G915 komt met drie soorten switches, tactile, clicky and linear en is beschikbaar in QWERTY (US INT’L & UK), AZERTY, QWERTZ en Scandinavische layout. Voor de Nederlandse markt is de US international layout beschikbaar met grote entertoets, ofwel het QWERTY-toetsenbord met grote shift én grote enter. Hieronder, nog net boven de specificatietabel zelf, hebben we een kort verduidelijkt wat elke switch inhoudt. Wil je nou een uitgebreidere test met geluid, dan kan je het beste naar de website van Logitech zelf gaan voor een goede vergelijking. Meer informatie over het toetsenbord zelf is ook te vinden op de website van de fabrikant

Het toetsenbord is momenteel voor zo’n 250 Euro te verkrijgen.

FYSIEKE SPECIFICATIESLengte: 475 mm
 Breedte: 150 mm
 Hoogte: 22 mm
 Gewicht (zonder kabel): 1025 g
 Pc-kabellengte: 1,8 m
TECHNISCHE SPECIFICATIESVlakke GL-schakelaars:
 Werkingsafstand: 1,5 mm
 Werkingskracht: 50 g
 Totale afstand van toetsaanslag: 2,7 mm
Batterijlevensduur:30 uur (helderheid op 100%)
Ingebouwd geheugen:2 verlichtingsprofielen
 3 macroprofielen voor G-toetsen
Overige functies:Draadloos met LIGHTSPEED
 Bluetooth®
 LIGHTSYNC RGB, verlichting per toets
 5 speciale G-toetsen
 Speciale mediaknoppen en randloos volumewiel
VEREISTENLIGHTSPEED: USB-poort en Windows® 7 of later, macOS® X 10.11 of later
 Bluetooth®: Bluetooth®-apparaat met Windows® 8 of later, Mac OS® X 10.11 of later, Chrome OS™, of Android™ 4.3 of later, iOS 10 of later
 (Optioneel) internettoegang voor Logitech G HUB-software4Voor geavanceerde functies is Logitech G HUB-gamingsoftware vereist, te downloaden via logitechg.com/GHUB

Unboxing

De Logitech G915 komt in een platte maar lange doos. De doos is strak uitgevoerd en heeft opd de achterkant een aantal belangrijke en interessante punten staan. Zo is met de vergroting op de achterkant duidelijk te zien hoe de switches eruit zien op het toetsenbord, dat er RGB op zit en hoe de mediaknoppen eruit zien. Verder staat er op de achterkant wat over LIGHTSPEED wireless, Lightsync RGB, het soort switch en dat het bord voor een deel is gemaakt van een aluminium legering.

De unboxingervaring is goed maar verder niet spectaculair, we hadden stiekem nog wel wat extra accessoires voor deze prijs verwacht. Denk dan aan wat losse keycaps, een tooltje om de keycaps van de switches los te trekken om ze te kunnen reinigen. 

In de doos zit:

 • Logitech G915 
 • LIGHTSPEED dongle
 • Gevlochten USB-A (male) naar Micro-USB (male) kabel
 • USB-A (female) naar Micro-USB (female) adapter
 • Sticker en boekjes

Design

Het eerste wat eigenlijk opvalt is dat het toetsenbord vrij lang, smal en laag is. De lengte komt waarschijnlijk doordat Logitech aan de linkerkant van het toetsenbord extra functieknoppen heeft toegevoegd. De rest van het toetsenbord is namelijk niet groter dan andere toetsenborden. Deze knoppen zijn in de Logitech G Hub software door jou te configureren.

Aan de voorkant van het toetsenbord vinden we de Micro-USB aansluiting om het keyboard mee op te laden. Ook zit op de voorkant de aan en uitknop, dit is een schuifknop en gaat van rood naar Logitech Blauw. Aan de onderkant vinden we nog wat voetjes als verhoging en natuurlijk wat gripstrippen.

Laten we het design bespreken aan de hand van een aantal onderwerpen, immers maakt of kraakt het design van een toetsenbord het product. We verdelen het design op in de toetsen, layout, topplate & backplate en speciale toetsen. In het volgende hoofdstuk over de ergonomie gaan we het hebben over de toetsaanslag en dergelijke. 

Toetsen

Dit is het toetsenbord van Logitech waarbij ze gebruikmaken van hun nieuwe vlakke GL-schakelaars gebruiken. Deze komen zoals eerder genoemd in drie smaakjes, tactile, linear en clicky waarvan wij de eerste op ons toetsenbord hebben. De schakelaars, ook wel switches genoemd, horen dus wat feedback te geven en mogen niet te luid zijn. Precies dat is bij deze Logitech goed gelukt, de toetsen zijn eigenlijk zeer stil vergeleken met veel andere toetsenborden met bruine switches. Het geluid komt nog het meest overeen met het tikken op een goed laptop toetsenbord zoals bekend van de Lenovo Thinkpads. 

Het geluid is vrij zacht en heeft een wat doffe toon, dat zorgt ervoor dat het geluid wat aangenamer klinkt dat bij een clicky toetsenbord. Wij vinden het fijn om wel wat van het geluid mee te krijgen, maar de buurvrouw hoeft er niet wakker van te worden. Het geluid kan je hieronder in het audiofragment beluisteren. De microfoon is op zo’n 5 centimeter afstand van de rechterkant van het toetsenbord geplaatst en staat dus zeer dichtbij het toetsenbord. Dit zodat de zware tonen beter kunnen worden opgenomen.

De keycaps zijn vrij groot en weer vergelijkbaar met een laptop. Ook hebben ze een lichte holling waardoor je makkelijker voelt of je op de toets zit of niet. Omdat de keycaps vrij groot zijn, tikken ze eigenlijk best wel makkelijk omdat je minder accuraat je vingers hoeft te plaatsen. Het voordeel van kleine keycaps is dat de kans kleiner is dat je per ongeluk op de buurman van je bedoelde toets drukt. Het voordeel van grotere keycaps is dat je makkelijker de toets zelf indrukt en lijkt dan ook minder kracht te kosten. De keycaps zijn relatief makkelijk te verwijderen en dus te reinigen. 

Alle toetsen hebben een RGB-led welke volgens Logitech meer dan 16 miljoen kleuren moet kunnen produceren. Dat vinden wij echter nog niet eens zo interessant, wat namelijk veel interessanter is is de maximale Helderheid. Deze leds zijn ook binnenshuis met daglicht nog heel erg goed te zien, dat in tegenstelling tot veel andere toetsenborden. De leds kunnen dus heel erg fel, maar ook kunnen ze die kleuren duidelijk laten zien. Onze HyperX die hier staat heeft bijvoorbeeld moeite met bepaalde tinten oranje, de G915 heeft daar absoluut geen last van.

Layout

Het door ons geteste toetsenbord maakt gebruik van de US international layout, maar dan wel met een grote entertoets. Dat is opmerkelijk maar we snappen de keuze wel, de enter toets is een toets waarbij het net als met de spatiebalk erg voldoenend is om in te drukken. Daarnaast vinden wij een grote entertoets ook makkelijker indrukken dan een slanke. We hebben meerdere toetsenborden getest en kunnen eigenlijk wel goed met beiden overweg, wij geloven ook niet dat dit voor iemand ook maar een probleem op zal leveren. 

Aan de linkerkant van het toetsenbord vinden we 5 programmeerbare G-knoppen. Deze zijn in de software te programmeren met macro’s. Meer over deze macro’s in het hoofstuk “software”. Het toetsenbord heeft normale F-toetsen en heeft dedicated toetsen voor o.a. printscreen en page up. Ook zit er een num-pad op het toetsenbord maar is er geen lichtje om aan te geven of het num-pad aan of uit staat.

Qua layout zit het met dit toetsenbord dus wel snor!

Topplate

De topplate, het gedeelte waar eigenlijk alle switches zitten ingebouwd, is gemaakt van aluminium 5052, wat in de lucht- en ruimtevaarttechniek een bekende legering is. De legering bestaat uit aluminium met ongeveer 2,5% magnesium en 0,25 procent chroom, hierdoor is het zeer corrosieresistent. Daarnaast is het erg makkelijk te bewerken, dat is wel zo makkelijk als je er toetsenborden van moet maken. Juist dat laatste zal wel de reden zijn dat Logitech hiervoor heeft gekozen. 

De topplate is gemaakt van mat aluminium met de textuur in de longitudinale richting. Van die textuur voel je niets als je er met je vinger overheen gaat. Ga je er met je nagel overheen dan voel je wat extra weerstand. Wij vinden het Alu-5052 er premium, stoer maar toch zakelijk uitzien: het heeft een antraciete look met een klein vleugje blauw. Stel voor we zouden naar de bank gaan en de medewerker zou zo’n toetsenbord hebben, dan zouden we daar niet raar van opkijken.

Speciale toetsen

Ten opzichte van veel andere toetsenborden op de markt, zijn er naast de lage switches, nog een aantal verrassende designkeuzes. Zo zit op de linkerkant van het toetsenbord een rij van 5 G-toetsen. Deze toetsen kan je via de software zelf instellen, zoals eigenlijk elke andere toets op het toetsenbord. Nu is het zo dat deze toetsen van oudsher dus eigenlijk geen functie hebben, dus als je ze remapped verlies je dus niet de mogelijkheid om bijvoorbeeld op “a”  of “enter”  te drukken. Deze toetsen zijn via de software instelbaar en hebben dezelfde switches als de rest van het toetsenbord. 

De mediatoetsen op het bordje hebben geen mechanische switches. Denk dan aan de toetsen M1 tot MR, de LIGHTSPEED of Bluetooth, Game  en de helderheidsknop. Deze hebben rubber-domes en zijn daarmee niet mechanisch, ze voelen daarmee aan als een oude rekenmachine. Echter is dat prima, want daarmee liggen ze lager dan de rest van de toetsen en geven ze andere feedback. Perongeluk indrukken tijdens een harde gamesessie zit er dus niet in. De mediakeys werkten bij ons gelijk uit de doos: plug & play.

Comfort

Aangezien je computersessies gemiddeld niet maar 5 minuten duren is het comfort van een toetsenbord enorm belangrijk. Dat begint al bij de layout, als de layout niet goed is dan kan je je handen niet op een normale manier op het toetsenbord leggen en dan komen de klachten… 

Gelukkig is het comfort van de G915 erg goed, dat komt vooral omdat het toetsenbord zo laag is. Je kunt eventueel met de clipjes op de achterkant het toetsenbord onder een helling van 4 of 8 graden zetten. Omdat het toetsenbord zo laag is vinden we het ook niet erg dat er geen wristrest bijgeleverd is. Normaal zouden we een toetsenbord van 250 euro hierop afrekenen, maar als het goed typt dan heb je natuurlijk liever een kleiner toetsenbord op je bureau. 

De switches zijn daarentegen ook erg belangrijk. De onderstaande tabel hebben we rechtstreeks van Logitech gestolen en daar blijkt eigenlijk wel uit dat voor een tactile switch de actuation distance met 1,5 mm aan de korte kant is. Dat zorgt er dus voor dat je vrij snel al een toets hebt ingetikt waardoor je sneller kunt reageren op een tegenstander bijvoorbeeld. Ook is de bottom-out distance met 2,7 mm wat kleiner dan bij veel andere toetsenborden. Ook dat zorgt ervoor dat je vinger minder lang op de toets hoeft te liggen. Uit ervaring blijkt namelijk dat mensen de bottom-out distance namelijk wel vaak halen, en dat dat het punt is dat de toets wordt losgelaten en er een andere toets wordt ingedrukt. Met een kracht gelijk aan 60 gram op aarde kan je de toets pas indrukken. Of je dit fijn vindt kan je het beste zelf bepalen, maar ondertussen is 60 gram wel de standaard geworden. Rode (lineaire) switches hebben tegenwoordig vaak 40 tot 60 gram aan equivalente kracht nodig om een teken op het scherm te krijgen. Dat typt inderdaad net iets lichter omdat je namelijk steeds harder moet drukken om de switch verder naar beneden te krijgen, hierdoor voelen toetsenborden met lineaire switches vaak wat vriendelijker aan. Wij moeten wel meegeven dat met de grote hoeveelheden tekst wat wij moeten typen en de games die wij af en toe spelen, de tactile switch voor ons het beste biedt van beide werelden. De grafieken van de andere switchen met het geproduceerde geluid staan op de website van Logitech.

Nu we het toch over het geluid hebben willen we graag toch daar nog iets over kwijt. Onze Tactile switch heeft in tegenstelling tot de lineare en clicky switch geen hoge toon, daarom vinden wij hem vrij zacht klinken ten opzichte van de andere twee. Voor ons is dit een enorm voordeel, want als we graag geluid wilden maken hadden we wel een trommel gekocht. In het hoofdstuk hierboven staat een geluidsfragment opgenomen op 5 cm afstand van de rechterkant van het toetsenbord. In deze opname tikken we dus eerst was op het numpad en daarna verder weg van de microfoon.

SchakelaarGL TactileGL LinearGL Clicky
Type feedbackWaarneembare feedbackVloeiendHoorbare klik
Werkingsafstand1,5 mm1,5 mm1,5 mm
Totale afstand2,7 mm2,7 mm2,7 mm
Gemiddelde kracht50 gf50 gf50 gf
Voelbare kracht60 gfN.v.t.60 gf

Hardware

Over de switches hebben we nu al genoeg gesproken, dus dat gaan we niet meer doen. Wel willen we het graag hebben over de accuduur en aansluitmogelijkheden. Want hoe werkt dat nou zo’n draadloos gamingtoetsenbord? Het is eigenlijk vrij eenvoudig, Logitech heeft namelijk twee manieren van verbinden: LIGHTSPEED en Bluetooth. LIGHTSPEED werkt met een USB-A dongle, welke je in een apparaat stopt. Bluetooth daarentegen werkt zonder enige vorm van Dongle en dat is toch wel erg makkelijk. Het verbinden via Bluetooth gaat makkelijk en ook het wisselen tussen apparaten is geweldig. Zo wisselen wij tussen onze laptop en onze pc met een druk op de knop.

De accuduur is volgens Logitech maximaal 30 uur en ze geven daar verder eigenlijk weinig informatie over. Wij kunnen echter bevestigen dat de accuduur vele malen hoger is dan die 30 uur. De 30 uur is namelijk het geval indien de LEDs op maximaal staan en dat is vaak niet het geval. Op een volledige lading met de leds op max halen we volgens G Hub ongeveer 34 uur. Zetten we de leds 1 stapje minder dan wordt dat bijna verdubbeld naar 58 uur, nog een stapje minder 94 uur, 136 uur en zonder de leds aan maar liefst meer dan 1000 uur. Daarmee kunnen we wel stellen dat het toetsenbord best wel zuinig is. Toch zouden we niet aanraden om het toetsenbord zonder leds te gebruiken, aangezien de letters op de keycaps dan erg slecht te lezen zijn. Wil je dus graag wat batterijduur besparen, dan zit je op 136 uur, ofwel eenmaal in de twee weken opladen bij  gebruik van 8 uur per dag. Dit opladen duurt volgens Logitech 3 uur en gaat via de bijgeleverde USB-A naar Micro-USB kabel. Het toetsenbord blijft gelukkig werken tijdens het opladen dus ook dat is geen enkel probleem. 

Software

Logitech G Hub, de gamingsoftware van Logitech is misschien wel de meest uitgebreide in zijn soort. In de software kan je de RGB-instellingen aanpassen. Zo is het mogelijk om elke toets afzonderlijk een kleurtje te geven, maar ook zijn er ingebouwde animaties. Het afzonderlijk instellen van de kleuren per toets met Freestyle is geweldig, je zou misschien denken dat het een irritant werkje is om alle toetsen een kleurtje te geven… Gelukkig heeft Logitech de toetsen al gegroepeerd, zo kan je dus meteen alle cijfers een bepaalde kleur geven. Ook kan je zelf een vakje maken door met de muis te slepen, dan worden alle toetsen binnen het vakje gekleurd. Wat wij zelf geweldig vinden is een audiovisualizer. Logitech is een van de weinige merken die een werkende audiovisualizer in zijn software heeft, die bovendien ook werkt met Spotify. Ook deze visualizer is plug & play, even aanzetten in G-hub en het werkt gewoon automagisch.

Wat wij extra mooi vinden is dat alles wat op je toetsenbord te zien is, ook in de software in realtime wordt getoond. Zo is bij een bewegende regenboog het geel op dezelfde plek op het toetsenbord als op het scherm.

Omdat een video meer zegt dan 1000 woorden kan je misschien maar beter onderstaande video even bekijken. Heb je daar geen zin in of tijd voor? Dan hebben we nog iets van 13 afbeeldingen hieronder staan, dat zou ook wel genoeg moeten zijn hoopten wij.

RGB

In de onderstaande video laten we een deel van de default RGB-show zien van de Logitech G915. Daarbij nog wat fotootjes waarbij sommige foto’s zijn gemaakt met minimale helderheid, zodat je ook daar een idee van krijgt. De RGB is zeer helder en heeft veel kleuren, zie voor meer informatie de bovenstaande hoofdstukken.

Dagelijks gebruik

Om het toetsenbord te testen hebben we niet alleen deze review geschreven, maar ook hebben we wat spelletjes gespeeld. Soms moet je als rocket scientist/ aerospace engineer/ reviewtikker ook eens even pauze nemen en lekker een spelletje spelen. We hebben hiervoor 2 spellen gekozen, RuneScape en Overwatch twee tegenpolen. Overwatch is een first person shooter terwijl Runescape een MMORPG is, waarbij overwatch dus draait om tactiek met een gelimiteerd aantal knoppen gebruik je op Runescape zo goed als elke toets op het toetsenbord. 

Het typen van reviews op het toetsenbord gaat lekker, maar als je van een lineaire switch afkomt, merk je wel even dat je weer wat harder moet drukken op de toetsen. Dat is in het begin even inkomen maar daarna merk je het eigenlijk niet meer en vind je het fijn dat het toetsenbord niet zoveel travel heeft. Dat zorgt er namelijk voor dat je vinger sneller de onderkant raakt en je eerder door kunt naar de volgende toets. Uit te typetest van typing-speed-test.aoeu.eu bleek dat wij met dit nieuwe toetsenbord, waar we dus alleen nog maar deze review op hebben getikt een score halen van 479 letters per minuut en 96 woorden per minuut. Van de 76 woorden die we typeten schreven we er 3 verkeerd, daarmee scoorden we beter dan 97,29% van alle typers en daarmee kunnen we wel met zekerheid stellen dat dit toetsenbord zeker goed typt. 

Ook in Overwatch vonden we het eigenlijk een lekker toetsenbordje. Wij hadden het idee dat het spel veel snappyer aanvoelde omdat de toetsaanslag een stuk minder lang was en we sneller naar een andere toets konden overspringen. Je kent vast wel de situatie waarbij je van plan bent om door een steegje te lopen en de tegenstander dat idee ook had, dan is het handig als je snel nog terug kunt lopen. Precies die ervaring hadden wij en dat pakte in combinatie met het toetsenbord goed uit. Of het ook goed had uitgepakt met een ander toetsenbord durven we niet te zeggen, maar wat we wel kunnen verzekeren is dat we dit toetsenbord zeker kunnen aanraden aan welke gamer dan ook. Het is even wennen aan het begin dat je wat minder travel hebt, maar als je er eenmaal aan gewend bent heb je het idee dat je op een ander toetsenbord eeuwen aan het drukken bent voordat er wat op je scherm gebeurt.

Conclusie

Met de Logitech G915 heeft Logitech een draadloos gamingtoetsenbord op de markt gebracht wat zeker niet onder doet voor een bedraad equivalent. Dit toetsenbordje mag dan wel 250 euro zijn, maar als je hem tweemaal zo lang gaat gebruiken als een equivalent is hij net zo duur maar met meer features. We vonden het wel jammer dat Logitech voor dit bedrag niet wat extra accessoires heeft bijgevoegd zoals wat extra keycaps, een keycap remover of dergelijk spul. 

De bouwkwaliteit is prima in orde en de switches typen geweldig. Het is wel even wennen dat je wat minder travel hebt, maar wij denken dat je uiteindelijk niet meer terug wilt naar toetsenborden met zoveel travel. De feedback die je krijgt op dit toetsenbord is meer dan prima en daarvoor heb je ook niet zoveel travel nodig. De travel is gemiddeld 1 mm minder dan bij andere toetsenborden en dat merk je wel. Wij hebben het idee dat we veel sneller van toets kunnen wisselen en dus makkelijker een volgende toets kunnen indrukken. Dit idee wordt bevestigd door de typetest die we hebben gedaan. Ook in games zal dit dus een voordeel opleveren, je kunt immers sneller dan de tegenstander reageren op situaties. We moeten daar dan wel bijzeggen dat het miliseconde werk is, dus we raden je dan ook wel gelijk aan om een 120+ Hz monitor te kopen voor het maximale effect. 

Het RGB LED backlight is erg helder, ook overdag binnenshuis. Dat verbaasde ons eigenlijk omdat we dat tot nu toe nog niet in deze mate waren tegenkomen. Dit komt waarschijnlijk omdat de letters op de keycaps wat doorzichtiger zijn gemaakt om meer licht van de LED’s door te laten. Dat zorgt er echter wel voor dat wanneer het backlight uit staat je de toetsen een stuk slechter kunt zien. In de praktijk is het dus wel mogelijk voor een blind-typer om die 1000 uur batterylife te halen. Heb je de LED’s wel aan staan dan moet je eerder richting 30 tot 200 uur denken afhankelijk van hoe fel ze staan. Er is helaas geen Num-lock lampje. 

Het toetsenbord is te verbinden via Bluetooth of het 10x snellere LIGHTNING. Voor LIGHTNING heb je de bijgeleverde dongle nodig maar in het toetsenbord zit geen uitsparing om die dongle op te bergen. Gelukkig is het toetsenbord wel plug & play en heeft het eigen geheugen, dus als je de dongle een keer vergeten bent sluit je hem toch gewoon aan via Bluetooth?

Er zijn wat kleine puntjes waarvan we denken: “Nou Logitech, verbeter dat even in de volgende versie.” Met de Logitech G915 heb je een dijk van een toetsenbord, niet alleen qua looks en ergonomie maar ook qua prestaties. Kunnen wij snel typen? Dat staat natuurlijk buiten kijf. Maar kunnen we na een aantal testuurtjes ook zo snel typen op een “vreemd”  toetsenbord? Blijkbaar wel, en dat zegt ons meer dan genoeg. Logitech, jullie hebben een premium product op de markt gebracht met een premium prijs. Gelukkig met goede looks en met goede prestaties, dus de prijs is naar onze mening terecht. Wij denken dat de Logitech G915 na het wennen next level typen biedt. Hierom kunnen we de Logitech G915 alleen maar een TechBeLike Gold award toekennen.

TechBeLike

 • Accu lijkt zelf vervangbaar te zijn
 • Zeer heldere en veelzijdige RGB
 • LED’s laten alle kleuren even helder zien
 • Plug & Play
 • Veel opties in de geweldige software
 • Lekker compact omdat er geen wristrest is.
 • Erg goede typeprestaties
 • Relatief lange accuduur, zeker zonder backlight
 • Blijft tijdens het opladen draadloos bruikbaar

TechBeDislike

 • Met RGB uit zijn de toetsen slecht te lezen
 • Geen num-lock lampje
 • Geen opslagplek voor de LIGHTNING-dongle in het toetsenbord

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.