We hebben een geweldig jaar achter de rug: het gehele team achter TechBeLike. We hebben veel gezien, gehoord, gevoeld, gedacht en beschreven maar hoe dan ook genoten van het afgelopen jaar. In het afgelopen jaar hebben we TechBeLike uitgebouwd naar een daadwerkelijke organisatie met een duidelijke organisatiestructuur, doelen en visie. 

Zoals altijd zijn onze reviews onafhankelijk gebleven en presenteren ze louter onze mening gebaseerd op onderzoeksresultaten. Onze partners hebben geen enkele invloed gehad op onze resultaten. Wij vinden dit belangrijk en zullen altijd voor dit ideaal blijven strijden, want alleen daardoor weten fabrikanten hoe ze hun producten kunnen verbeteren waardoor er hopelijk alleen maar betere producten op de markt komen.

In het komende jaar staat er veel op de planning. Zo zullen we binnenkort de SEO verbeteren, testprocedures tegen het licht houden en uitgebreid beschrijven en de website weer optimaliseren.

We hebben veel samenwerkingen gehad en willen alle partners daarom ook van harte bedanken voor de samenwerkingen. Het afgelopen jaar hebben wij bijna 100.000 unieke bezoekers gehad met een kleine 3 miljoen requests. Wij wensen daarom iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2019.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.