Een maandje geleden was het zo ver, Star Wars Jedi: Fallen Order kwam uit. Het spel was enorm gehyped en niet zonder reden, het is enorm goed in elkaar gezet en doet ons eigenlijk stiekem een beetje denken aan de Batman Games. Wij zijn toen uitgenodigd voor de launch party van het spel en wat hebben wij ons vermaakt, geweldig!

We ging met de metro vanwege duurzaamheidsredenen en we moeten toch even zeggen dat die Amsterdamse metrostations best wel mooi zijn. We hebben het spel voor een half uur kunnen spelen, waarna we in de open wereld terecht kwamen. Hierna mocht logischerwijs een ander spelen! Van wat we hebben gemerkt is het spel uitdagend maar relaxt genoeg om even lekker op zondagmiddag te spelen. Thuis hebben we verder gespeeld en dan merk je toch wel dat het spel enorm goed in elkaar zit! Het wordt simpelweg genieten voor elke Star Wars fan! Zeker nu de nieuwe film uit is en “The mandalorian” goed wordt bekeken, is het geweldig om zelf nog even in deze wereld te mogen rondlopen.

Ben je nou nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je vriend, man, vriendin of kind? Dan is dit spel zeker een aanrader! Je kunt bijvoorbeeld een digitale code kopen of tegoed voor een spelwinkel, even de code uitdraaien met een Star Wars afbeelding erbij en je hebt super snel een super leuk cadeau! 

Origin: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/star-wars/star-wars-jedi-fallen-order

Steam: https://store.steampowered.com/app/1172380/STAR_WARS_Jedi_Fallen_Order/ 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.