Ongeveer 10 minuten geleden heeft OnePlus via de mail de launch date van de release van de OnePlus 6T bekendgemaakt. Dit evenement is op 30 oktober bij te wonen op Pier 36 in New York City. 

Er zijn early bird-tickets te koop voor het evenement vanaf 8 oktober 14:00, ofwel nu! Volgens OnePlus krijgen deelnemers diverse exclusives cadeau die veel meer waard zijn dan de prijs van het toegangsbewijs. Bij de launch van de OnePlus 6 kreeg iedereen die een OnePlus 6 kocht via de website van OnePlus bijvoorbeeld hun draadloze wireless bullets in-ears cadeau. 

Op dat evenement kan je volgens OnePlus de OnePlus 6T als eerste uitproberen en nog meer zien in de OnePlus Experience Zone. Volgens hen zijn er maar een beperkt aantal tickets die snel uitverkocht zijn. Een kaartje kost 17 euro volgens de website van OnePlus.

De OnePlus 6T is ietwat controversieel aangezien ze de 3,5mm jack hebben verwijderd, maar tijdens de Launch van de OnePlus 6 juist nog zo trots zeiden dat feedback van de community de telefoons zo goed maken. Vervolgens is er een poll geöpend om de meningen met betrekking tot de 3,5mm jack te meten en daaruit bleek dat het grootste gedeelte de jack nog graag wilde houden. Toch heeft OnePlus de jack bij de OnePlus 6T verwijderd, mogelijk om de telefoon waterdichter te maken, een grotere accu te geven en/of omdat het moederbedrijf OPPO alleen deze designs aanleverde. 

Hoe dan ook zal de telefoon weer een groot succes worden aangezien de telefoon beschikt over een vingerafdruksensor onder het scherm, iets wat tot nu toe nog niet in een telefoon van een groot merk op de Europese markt zat. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar wat OnePlus op 30 oktober te vertellen heeft.

Edit: de telefoon wordt op 6 november daadwerkelijk verkocht.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.