Zojuist heeft OnePlus hun OnePlus 6T gereleased waarbij eigenlijk al veel bekend was. De telefoon is eigenlijk gelijk aan de OnePlus 6 op een paar veranderingen na. Zo zijn de camera’s hetzelfde, de processor het ram, de opslag, et cetera. De grootste veranderingen zijn het kleiner maken van de notch, verwijderen van de 3.5mm headphone jack en het verbeteren van de speaker. De grootste verandering is het toevoegen van de vingerafdrukscanner onder het scherm.

De telefoon heeft nu een vanafprijs van €559 en daarvoor krijg je 6GB aan RAM en 128GB aan opslag. De duurste versie kost 639 euro voor 8GB ram en 256GB opslag. Het valt overigens op dat de telefoons in Nederland 10 euro duurder zijn dan in België. 

Ondanks het grote gemis van de headphonejack levert OnePlus wel een USB-C naar 3,5mm kabeltje mee voor het geval je graag alsnog je headphones wilt gebruiken. Dat is gelukkig geen probleem want je kunt het kabeltje aan je headphones laten, het is alleen iets lastiger met opladen. Je kunt namelijk niet muziek luisteren en opladen tegelijkertijd.

Ofwel de telefoon is wat duurder geworden ten opzichte van de OnePlus 6, daar krijg je dan wel een 10% grotere accu voor terug, betere speakers en een kleinere notch, maar die 3,5mm jack moet je inleveren. Wij publiceren binnenkort een review over de telefoon, met een vergelijking met de OnePlus 6.

Met deze referral link krijg je korting op de OnePlus 6T krijg je in ieder geval 20 euro korting: https://www.oneplus.com/nl/invite#DXQJ9V5ZP96H9X Dat is toch weer mooi meegenomen!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.