Onze eindredacteur Wesley A.J.G. de Vries heeft afgelopen donderdag de tweede plek gewonnen als userreviewer van het jaar bij de Tweakers Awards in Amsterdam. Wesley plaatst zijn reviews vaak als userreview op Tweakers.net & Hardware.info onder de gebruikersnaam “Frozen”. 

Bij de Tweakers Awards kon de gehele community van technologiewebsite Tweakers.net twee maanden lang stemmen op de beste producten en diensten binnen zo’n 30 categorieën. In de categorie “Userreviewer” is Wesley dus tweede geworden waar wij enorm trots op zijn. Volgens Wesley is het een eer om door de gehele community van Tweakers.net zo gewaardeerd te worden. Hij is enorm blij en kijkt uit naar de toekomst, waarin nog veel leukere en gavere content beschikbaar wordt gemaakt. 

Opvallend tijdens de uitreiking van de Tweakers Awards 18-19 was dat Sony maar liefst drie keer in de prijzen is gevallen, tweemaal met een camera en éénmaal met een koptelefoon waar wij een review over hebben geschreven. OnePlus won met hun OnePlus 6T in de categorie smartphone, Samsung met hun widescreen monitor maar ook met hun Samsung 970 EVO, Dell met hun XPS 15 en LG met hun C8 OLED-televisie. De populairste webwinkel bleek Coolblue te zijn en de populairste tablet was zonder twijfel de iPad. Wij van TechBeLike willen alle winnaars van de Tweakers Awards van harte feliciteren.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.