Bungie en Activision hebben aangegeven dat iedereen in de eerste twee weken van november een gratis kopie van het spel Destiny 2 kan claimen voor op PC. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden, maar als je het spel al hebt kan je een gratis in-game emblem krijgen voor de verjaardag in het spel in december. Indien je voor 3 november nog geen account had moet je eerst SMS protect aanzetten.

Het spel is te verkrijgen via de Battle.net gift pagina. Daarvoor is het wel belangrijk dat je Battle.net geïnstalleerd hebt op je computer. Heb je dat nog niet, dan is dat gewoon te downloaden vanaf de website van Blizzard. Voor het claimen van het spel heb je tot 18 november 2018.

Daarnaast geeft Blizzard iedereen de mogelijkheid om “Gambit” te proberen, dit is een nieuwe speelmodus in het spel. Deze spelmodus kan unlockt worden door de uitbreiding van het spel “Forsaken” te kopen. Gambit is een combinatie van PvE en Pvp 4v4. Deze spelmodus is gratis te spelen in het weekend van 9 tot 11 november.

De minimale specs om het spel te spelen zijn een Intel Core i3-3250, Intel Pentium G4560, AMD FX-4350 met een Nvidia GTX 660, Nvidia GTX 1050 of een AMD Radeon HD 7850. Daarnaast is er ongeveer 80GB aan schijfruimte nodig en 6GB RAM. Ofwel het spel is min of meer te spelen op bijna elke computer of laptop van 4 jaar oud of jonger met een aparte videokaart. Meer informatie is te vinden op de website van het spel.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.