Allereerst natuurlijk de aller beste wensen voor 2020 van Astronautech. Wij wensen je traditiegetrouw een goede gezondheid toe met veel tech en rocket science! 

Het afgelopen jaar zijn we zoals jullie weten druk bezig geweest met de migratie naar Astronautech vanaf TechBeLike. Vanaf 1 januari is het dan zo ver, we zijn eindelijk over naar Astronautech!  Astronautech onderscheidt zich van andere tech websites doordat onze reviews niet zijn geschreven door journalisten, maar door ingenieurs met daadwerkelijke technische kennis. Hierdoor kunnen we dieper op de producten in gaan en je kunt er dus zeker van zijn dat je niet het idee hebt dat je advies krijgt van een medewerker van een elektronicawinkel. Bovendien draait onze website op volledig groene datacenters, waarmee we aangeven dat we duurzaamheid belangrijk vinden. Onze blauwe vriend is namelijk niet van ons, maar van iedereen die nu op aarde is en in de toekomst op aarde gaat komen.

Ondertussen zijn alle reviews gemigreerd, de website heeft een flinke lik verf gehad en is nu sneller dan ooit. Momenteel zijn we achter de schermen nog wat dingen bijschaven zodat alles op en top werkt, denk dan aan het fixen van wat linkjes, vertalen van huidige reviews en het omzetten van reviews naar het nieuwe format. In het aankomende jaar gaan we proberen om de website laadtijd onder de 2 seconden te krijgen om jullie een nog betere ervaring te bieden. Daarnaast gaan we waarschijnlijk een kleine community opzetten, waar jij deel van kunt uitmaken. De details maken we bekend wanneer het bijna zover is! ūüôā

Verder gaan we het aankomende jaar wat affiliate links toevoegen aan onze artikelen. Dit worden links naar onze partner Amazon maar er kunnen in de toekomst meer partners bij komen. We zullen wel altijd netjes bij affiliate links vermelden dat het affiliate is, zodat jullie zelf kunnen beslissen of jullie ons willen steunen of niet. Wij zijn namelijk voor keuzevrijheid!

Het afgelopen jaar was geweldig, we hadden meer dan 150.000 unieke bezoekers en dat is meer dan we van te voren ook maar van durfden te dromen. We zijn dus heel erg trots dat we dit samen met jullie en onze partners voor elkaar hebben gekregen! Daarvoor willen we jullie allemaal dus hartelijk bedanken!

0
Unieke bezoekers
0
Uitgebreide analyses gepubliceerd
0 %
Groene datacenters

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.