Skip to content

Blog

ASUS ZenScreen MB16ACE review: 1+1=3

De Asus ZenScreen MB16ACE is een enorm handig scherm, je neemt het overal mee naartoe en ruimt het zo op met de bijgeleverde smart cover. Je hebt geen extra voedingskabel nodig want alles loopt via USB-C, daarnaast is de beeldkwaliteit prima. Je krijgt extra productiviteit zonder te slepen met zware beeldschermen!
Read More

Logitech MX Keys review: MacBook-achtig

De Logitech MX Keys is een zeer gebruiksvriendelijk toetsenbord wat eigenlijk hetzelfde tikt als de MacBook Pro uit 2015. De toetsen hebben een inkeping waardoor je minder tikfouten maakt, dit is erg fijn. De accuduur is erg goed en de software zorgt ervoor dat je de functie van 17 toetsen kunt aanpassen.
Read More

Logitech MX Master 3 review: uit de toekomst!

De super comfortabele Logitech MX Master 3 is vergelijkbaar met zijn voorganger maar met verbeteringen: USB-C, stiller scrollwiel, beter horizontaal scrollwiel, bereikbare duimknoppen en duurzamer. Met de software is de muis naar smaak in te stellen. Naast het comfort is de accuduur ook geweldig!
Read More

CAT S52 review: voor de engineer

De CAT S52 is een telefoon met één doel: overleven! De telefoon is enorm stevig gebouwd, hij is waterdicht en stofdicht en kan tegen vallen tot 1.5m. De bouwkwaliteit maakt dat inderdaad waar, het is een stevig en goed afgewerkt apparaat. De processor is wat zwak; de rest is super.
Read More

De beste wensen van Astronautech!

De beste wensen van Astronautech! Voorheen bekend als TechBeLike met 150.000 unieke bezoekers, gaan we nu op groene voet door met onze lucht-en ruimtevaarttechnici!
Read More