Skip to content

Blog

Logitech MX Master 3 review: uit de toekomst!

De super comfortabele Logitech MX Master 3 is vergelijkbaar met zijn voorganger maar met verbeteringen: USB-C, stiller scrollwiel, beter horizontaal scrollwiel, bereikbare duimknoppen en duurzamer. Met de software is de muis naar smaak in te stellen. Naast het comfort is de accuduur ook geweldig!
Read More

CAT S52 review: voor de engineer

De CAT S52 is een telefoon met één doel: overleven! De telefoon is enorm stevig gebouwd, hij is waterdicht en stofdicht en kan tegen vallen tot 1.5m. De bouwkwaliteit maakt dat inderdaad waar, het is een stevig en goed afgewerkt apparaat. De processor is wat zwak; de rest is super.
Read More

De beste wensen van Astronautech!

De beste wensen van Astronautech! Voorheen bekend als TechBeLike met 150.000 unieke bezoekers, gaan we nu op groene voet door met onze lucht-en ruimtevaarttechnici!
Read More

Star Wars Jedi: Fallen Order event

Een verslag van het Star Wars Jedi: Fallen Order launch event.
Read More

Review Astro A50 Gen 4

De Astro A50 Gen 4 is een premium koptelefoon met een geweldige diepe sub bass waardoor schietgeluiden en voertuigen veel realistischer klinken. De accuduur is erg goed en ook over de geluidskwaliteit zijn we positief. Ben je PC-gamer? Koop dan de XBOX-versie in plaats van de PS4-versie.
Read More