Skip to content

about Astronautech

Astronautech reviewt consumentenelektronica vanuit het perspectief van een lucht- en ruimtevaarttechniek ingenieur

In een wereld waarbij de scheiding tussen influencer en expert voor veel consumenten steeds vager lijkt te worden, vinden wij het belangrijk dat consumenten zekerheid kunnen krijgen. Daarom zal je op Astronautech alleen maar reviews kunnen vinden die gebaseerd zijn op opinies van experts met technische basis, onderbouwd met testresultaten. Allemaal zodat je nooit voor verrassingen kunt komen te staan, dat is wat wij belangrijk vinden. Een deel van de producten krijgen we van fabrikanten, een ander deel schaffen we zelf aan maar we zullen altijd degelijk onderzoek doen. Met onze liefde voor de ruimtevaart zullen we je in ons ruimteschip meenemen naar de wondere wereld van de technologie.

In tegenstelling tot veel influencers, journalisten en media-specialisten zijn wij ingenieurs waardoor we dieper in het product en het productieprocess kunnen kijken. Dit zorgt ervoor dat we bepaalde designkeuzes beter kunnen analyseren en begrijpen. Daarnaast kunnen we makkelijker foutieve marketingleuzen doorprikken, waardoor consumenten over het algemeen meer waarde hechten aan onze reviews. We juichen innovatie enorm toe en zeker groene innovatie! Het is de techniek die ons verbindt, letterlijk en figuurlijk.

Onze missie

Onze missie gaat volgens het Nederlandse gezegde gelukkig niet naar de maan, maar we gaan wel op onderzoek uit! Wij proberen de grote wereld van de technologie zo begrijpelijk mogelijk over te brengen op betrouwbare wijze. Wij vinden dat consumenten geen verkooppraatjes moeten lezen voor de aanschaf van hun producten, maar daadwerkelijke high-tech informatie. Consumenten moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteiten en kennis van de auteur, zodat ze goed de waarde van die mening kunnen inschatten. Daarom proberen wij op zo transparant mogelijke wijze reviews te schrijven. Dat is echter niet alles, we doen het allemaal met een groen tintje, want wij vinden het milieu belangrijk.

Eerste review geboren
2014
Oprichting TechBeLike IT consultancy
2019
Astronautech gelanceerd
2012
Regelmatige publicatie userreviews op tweakers.net als "Frozen"
2018
Migratie van TechBeLike Astronautech
2020

Established in Delft

Rechtstreeks uit het hart van Neerlands Prinsenstad: Delft, met de kennis van de Technische universiteit Delft en de warmte van het prachtige Haarlem.

Onze waarden

Betrouwbaar

we zijn echte raketgeleerden

Vooruitstrevend

op zoek naar de nieuwste tech

Gepassioneerd

shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars

100% groene hosting

voor onze lieve blauw-groene vriend

Samenwerkingen uit het verleden

Samenwerkingen

Shoot for the moon. Even if you miss, you’ll land among the stars

1920px-Aoc_international_logo.svg
philips-logo
Logitech_logo
OnePlus-press-1
Caterpillar_logo.svg
samsung-logo-png-samsung-logo-png-2104

onze content

vers van de pers

Samen met onze partners publiceren we de mooiste reviews! Hier is ons nieuwste aanbod reviews.

Neem contact op

Laat een rocket scientist naar jouw product kijken!

Zoek contact 👽